MUA | Bronze & Sculpt Contour Kit


Makeup Academy heeft naast een gewone lijn ook een Luxe lijn en daarin brachten ze onlangs de Bronze & Sculpt Contour Kit uit. Ik kocht er eentje in Light Medium.De Bronze & Sculpt Contour Kit is een duo van poeders waarmee je je gezicht kan accentueren en definiëren.

Ik kocht Light Medium, deze past het beste bij iemand met een lichte tot gemiddelde huidstint.

Het goudzwarte doosje bevat 2 lagen: eentje met een highlighter en eentje met een bronzer.


De bovenste laag bevat een champagnekleurige highlighter. Deze warme highlighter bevat kleine gouden glittertjes. Je hoeft niet veel aan te brengen voor een mooie glow.
Onder de highlighter zit een matte bronzer. Deze is vrij donker en een beetje poederig. Opletten dus al je deze aanbrengt. Voorzichtig aanbrengen en goed uitblenden is de boodschap. Zo krijg je een natuurlijk resultaat.


Het doosje bestaat uit een stevig plastic dat je gemakkelijk kan openen door op het knopje te drukken. Deze kit bevat ook nog een spiegeltje.Ik ben best tevreden met deze contour kit. De combinatie van de highlighter en bronzer is zeker geschikt voor iemand met een medium huidskleur. In de meeste kits steekt er nog een blush bij maar ik gebruik die bijna nooit dus ik mis dit zeker niet in dit palette.

De Bronze & Sculpt Contour Kit kost € 7,49.

Wat vinden jullie van deze Bronze & Sculpt Contour Kit?

Reacties

  1. Vind de verpakking zo leuk en mooi gedaan! Ziet er mooi uit! Ben alleen bang dat de kleur voor mij te warm is :O

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze heb ik zelf ook! Ik heb wel de donkerdere kleur genomen. Zelf heb ik ook een bleke huid, maar om de één of andere reden vond ik de kleuren van de donkerdere versie beter bij me passen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten