Laura Mercier | Matte Radiance Baked Powder Compact in Highlight

 

Ik geef eerlijk toe dat voor ik mijn blog begon bijna nooit een highlighter gebruikte. Intussen heb ik er al enkele en vandaag laat ik jullie mijn laatste aanwinst zien: de Matte Radiance Baked Powder Compact in Highlight van Laura Mercier.
Jullie zullen deze waarschijnlijk herkennen uit het Blush and Glow Face Trio dat ik jullie onlangs liet zien. Wat wel raar is dat het poeder Matte Radiance Baked Powder heet terwijl de kleur Highlight net wel een glans heeft en totaal niet mat is.
De highlighter heeft een mooie pigmentatie. Je hebt maar een beetje nodig voor een mooie glans. Zoals je kan zien is de highlighter groot en aangezien je niet veel nodig hebt kan je er lang mee doen. Dat compenseert natuurlijk weer de hoge kostprijs.


Het Matte Radiance Baked Powder Compact is te koop bij Cosmeticary en kost € 38,00.

Wat vinden jullie van deze highlighter? Welke gebruiken jullie?

Reacties

  1. Zo elegante verpakking en hij is echt super mooi! Ik gebruik nu de Glow Kit van ABH :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de highlighter heel mooi. Mooi doosje ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi en luxe doosje! Ik had hetzelfde, voordat ik aan mijn blog begon, had ik ook geen highliters. Inmiddels heb ik er drie, maar niet zo'n mooie als deze ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten