Estée Lauder | Start Young, Start Now. Your Age Prevention Solutions

 

Bij Douglas kwam ik de Start Young, Start Now.
Your Age Prevention Solutions van Estée Lauder tegen. Nu ik 35 geworden ben is het wel tijd om goed te beginnen smeren. Niet dat ik al rimpels heb maar wil ze zeker proberen tegen te houden ;-).




Met de Start Young, Start Now Set kan je je huid beschermen tegen tekenen van vroegtijdige veroudering. Fijne lijntjes worden weer gladder en egaler en je huid gaat er stralender uit zien. De 4 producten in deze kit zijn echt doelgerichte producten om dit tegen te gaan. Er zit een reiniger, herstellend serum, moisturize en oogcreme in. Daarnaast krijg je er nog een lipgloss bovenop.


Dit zijn de producten in de kit:

DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 for Normal / Combination Skin (15 ml)
Deze crème breng je zowel ‘s morgens en ‘s avonds aan na je serum. Dankzij de SPF 15 wordt je huid nog meer beschermt.

Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask (30 ml)
Een 2-in-1 reinigsschuim en zuiverend masker. Als reiniger kan je dit zowel ‘s morgens als ’s avonds gebruiken. Gewoon op een vochtige huid inmasseren en afspoelen. Ze raden aan om die 2 maal per week te doen. Gebruik je het als een zuiverend masker dan masseer je het in op een droge huid en na 3 minuten spoel je je gezicht af.


Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (7 ml)
Hier ben ik het meeste benieuwd naar. Het zorgt ervoor dat je huid tijdens de nacht herstelt wordt en er ’s morgens weer mooier, zachter en stralender uitziet. AHR is geschikt voor alle huidtypes.

Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II (5 ml)
De oogcrème zorgt ervoor dat fijne lijntjes, rimpels, vochtophopingen en donkere kringen verminderen. Deze oogcrème heb ik al eens getest en was er heel tevreden over.


Pure Color Gloss in Magnificent Mauve (4.6 ml)
Een lipgloss met True Vision technologie waardoor de kleur je nog meer gaat laten stralen. De kleur is niet echt mijn ding. Ik vind de glans iets té.


Ik ben vooral benieuwd naar Advanced Night Repair. Heb hier al zoveel goed over gehoord en kan dit nu eens zelf uittesten. Ook het Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask klinkt heel interessant. Ik hou jullie zeker op de hoogte van mijn ondervindingen van de producten.

De limited edition Start Young, Start Now Kit kost € 29,99.

Gebruiken jullie producten van Estée Lauder? Is er 1 van de producten van deze kit waar jullie een uitgebreide review van willen?

Reacties

  1. Ik ken en heb alle producten al gebruikt, met uitzondering van de lipgloss. Maar die zal vast en zeker ook fijn zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De kleur is ni echt mijn ding, dus denk niet dat ik deze ga gebruiken

      Verwijderen

Een reactie posten