Dr Van Der Hoog | Glamorous Goji Quinoa Gezichtsmasker


Goji bessen en quinoa kennen we allemaal als superfood, maar in een maskertje kende ik ze nog niet. Benieuwd testte ik er eentje: Glamorous Goji Quinoa Gezichtsmasker van Dr Van Der Hoog.
Het Glamorous Goji Quinoa Gezichtsmasker is geen gewoon masker maar een scrubmasker. De scrubdeeltjes komen van de cranberry en zocht ervoor dat je huid weer zacht en schoon is. De Goji bessen bevatten antioxidanten en vitamine A & C die de veroudering tegengaat. Quinoa zit dan weer vol met vitamine B & C en mineralen als calcium, magnesium en ijzer die de huid voedt en herstelt.

Hoe gebruik je dit masker?
Reinig je gezicht alvorens een royale laag van dit masker aan te brengen. Je masseert het masker zachtjes in zodat de scrub zijn werk kan doen. Na 10 à 15 minuten spoel je het af met lauw water. Er wordt aangeraden dit masker wekelijks te doen voor een optimaal resultaat.


Toen ik het masker aanbracht voelde ik mijn gezicht een beetje branden. Gelukkig stopte dit na een tijdje. Het kan natuurlijk zijn omdat mijn huid er wat minder uit zag door het ziek zijn. De scrubdeeltjes zijn zacht en irriteren de huid niet. Mijn huid voelde erna weer heel zacht en gevoed aan. Net wat mijn huid nodig had. Ik ben dus heel tevreden over dit maskertje. 

Het masker is geschikt voor alle huidtypes.

Hebben jullie dit maskertje al eens gebruikt?

Reacties

  1. Ik heb andere maskers van dit merk liggen die ik snel ga testen! Klinkt fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dit masker ook al eens gehad. Bij mij brandde het in het begin ook even, maar in het algemeen was het best een fijn masker

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten