Anastasia Beverly Hills | Gleam Glow Kit


Anastasia Beverly Hills heeft sinds kort 2 Glow Kits: That Glow en Gleam. Ik had ze al vaak op verschillende blogs en Instagram tegengekomen en wou er ook eentje. Ik bestelde de Gleam Glow Kit.
De Gleam Glow Kit heeft 4 zachte, koele kleuren. Aangezien ik een lichtere huid heb vond ik deze het beste bij mij passen.
Hard Candy is perzikkleurig.


Mimosa is een brons kleurtje. Deze kleur vind ik iets te donker voor mijn huid en ga ik als oogschaduw gebruiken.


Starburst is een koele glanzende roze kleur.


Crushed Pearl is een glanzende champagne kleur.


De kleuren zijn goed gepigmenteerd en zacht, waardoor je ze gemakkelijk kan uitblenden. Ze zijn zo gepigmenteerd dat je moet opletten dat je niet direct teveel aanbrengt. Je hebt echt maar weinig nodig voor een mooie glow.


De palettes zijn zo gemaakt dat je de kleurtjes onderling kan combineren.


Het leuke is dat je de kleurtjes uit het palette kan nemen. Zo kan je je favoriete kleur gewoon meenemen op vakantie en hoef je het hele palette niet mee te nemen. Wat eigenlijk toch niet echt handig is aangezien de verpakking van karton in.

De Gleam Glow Kit kost €48.30.

Wat denken jullie van de Gleam Glow Kit?

Reacties

Een reactie posten