Top 3 | Bronzers


Elke maand geef ik jullie mijn top 3 van producten die ik heb. Deze maand zijn de bronzers aan de beurt. Ik gebruik niet heel vaak bronzers, toch niet in de winter althans. Maar als ik moet kiezen zijn dit mijn 3 favorieten.Marc Jacobs (review)

De O!Mega in Tantric 102 van Marc Jacobs kocht ik in Parijs nadat een MUA deze op mijn gezicht aangebracht heeft. De kleur is heel natuurlijk. Het enige nadeel is misschien de verpakking als je deze mee wil nemen maar voor de rest vind ik de bronzer zo mooi.


Soap & Glory Solar Powder (review)

Dit is de enige budgetbronzer uit het rijtje. Zoals je kan zien heb ik deze al heel vaak gebruikt. Ik gebruik ook beide kleurtjes door elkaar. Jammer genoeg is deze niet in België verkrijgbaar.


Charlotte Tilbury (review)

De bronzer uit het Filmstar Bronze & Glow palette mocht natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Deze vind ik zo mooi. De finish is ook week natuurlijk. Ik vind het spijtig dat je beide producten niet apart kan verkrijgen.Soap & Glory - Marc Jacobs - Charlotte Tilbury

Welke bronzers gebruiken jullie?

Reacties

 1. Vind ze toch wel mooi! Ik heb een bronzer van Sleek en eentje van Anastasia en meer heb ik er gewoon niet :O

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat palette van Charlotte Tilbury is zó mooi! Zelf ga ik meestal voor Kiko of MAC.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ben er superblij mee. Van Kiko en MAC heb ik zelf nog geen bronzers

   Verwijderen

Een reactie posten