Rimmel | Wake Me Up Anti-fatigue Foundation in 100 Ivory


Foundation is iets wat je tot sinds kort niet in mijn beautystash kon terugvinden. Er lagen enkel CC creams van verschillende merken in. Ik besloot om de Wake Me Up foundation van Rimmel eens uit de testen.

Ik was vooral op zoek naar een goed dekkende foundation met een natuurlijke finish voor een budgetprijsje. Zo kwam ik terecht bij de Wake Me Up Anti-fatigue foundation van Rimmel.
De Wake Me Up Anti-fatigue Foundation bevat subtiele glittertjes waardoor je huid meer gaat stralen en je er minder vermoeiend uitziet. Naast SPF 15 zit er ook Vitamine C in die je huid beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf.Je hebt de keuze uit 5 kleuren en de kleur 100 Ivory, de lichtste van de 5 kleuren, paste het beste bij mijn huidskleur. Hoewel ik geen superlichte huidskleur heb is dit de ideale kleur voor mij. De foundation voelt licht aan en smeert gemakkelijk uit. De dekking is vrij goed. Ik heb ook niet graag dat je ziet dat ik foundation aan heb. Zelf voel ik de foundation zelfs niet zitten, wat zeker een pluspunt is. De finish is vrij glanzend maar dat vind ik niet erg want ik poeder altijd af met een doorzichtig poeder. De Wake Me Up foundation geeft ineens ook een mooie, natuurlijke gezonde glow. Het doet dan ook alles wat het belooft.

De foundation zit in een glazen flesje met pompje. Heel handig en hygiƫnisch.

Welke foundation gebruiken jullie?

Reacties

  1. Hij klinkt heel fijn! Ik heb een stuk of 6 foundations liggen, en gebruik vaak een mengelmoesje eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn top favoriet! Gebruik deze al maanden elke dag!
    Liefs,
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten