Kruidvat | Energizing Boost Tissuemasker

 

Dat ik graag maskertjes testen konden jullie al op mijn blog zien. Ik wissel graag af tussen gewone maskers en sheetmasks. Onlangs kwam Kruidvat uit met een sheetmask en die moest ik natuurlijk eens uitproberen.Het Energizing Boost Tissuemasker zorgt ervoor dat je vermoeide huid weer stralend en fris wordt.

Dit masker bevat drie krachtige ingrediënten: aloë vera om de huid te kalmeren en de huidgeneratie te stimuleren, avocado olie om te beschermen tegen uitdroging en cupuaçu boter verzacht de huid.

Hoe gebruik je dit masker nu? Eerst en vooral je gezicht goed reinigen. Het masker open vouwen en op je gezicht leggen. 8 à 10 minuten laten zitten en daarna de resterende lotion inmasseren of afvegen met een doekje.Het masker voelde goed aan. Mijn huid reageerde er goed op en na het masker had mijn gezicht duidelijk een gezonde glow.

Ik denk wel dat ik dit masker nog ga kopen en voor de prijs van € 0,99 moet je het zeker niet laten.

Wat denken jullie van dit maskertje? Hebben jullie het al getest?

Reacties

 1. Ik vind dit maskertje ook heel fijn. Gelukkig heb ik nog eentje op voorraad liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had je positieve review erover ook gelezen. Denk dat er veel mensen het wel goed vinden.

   Verwijderen
 2. Een tissuemasker, weer wat nieuws. Voor deze prijs zeker het proberen waard!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker doen, denk dat ze in Nederland nog goedkoper zijn

   Verwijderen
 3. Ik hou van dit soort maskertjes! Ik zal hem zelf dus ook eens moeten proberen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ligt hier al een weekje klaar, maar ik ben er nog niet toe gekomen om hem zelf te proberen. Ik vind sheet maskers wel erg leuk, al is het maar voor het grappige zicht in de spiegel, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, ik ga 'm toevallig vandaag ook reviewen :-) Grappige foto ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten