Kiko | Wanderlust


Toen ik de nieuwe limited edition van Kiko zag wou ik direct alles, alleen al voor de mooie verpakking. Ik kon mijn vriend overhalen om eens naar Hasselt te gaan en kocht 2 producten uit de collectie, vooral omdat de producten duurder zijn dan anders vind ik.

Van de Wanderlust collectie kocht ik de Desert Moon Highlighter en een Mirage Lip Stylo.Desert Moon Highlighter
Deze mooie baked highlighter sprak mij meteen aan. De bolletjes hebben een mix van 3 verschillende kleuren. Ze zorgen ervoor dat je huid straalt en je bepaalde punten van je gezicht kan accentueren door de mooie glans. De textuur voelt zacht en licht aan.


De highlighter zit in een glazen potje met een rosé gouden deksel. Er zit ook een speciaal beschermsponsje in het potje om het product beter te bewaren.

De Desert Moon Highlighter kost € 19,99. 

Mirage Lip Stylo in 14 Bohemian Sienna

De Mirage Lip Stylo’s hebben een sterke kleur en mooie glanzende finish. Ze voelen heel crèmig aan, waardoor ze ook gemakkelijk aan te brengen zijn.
Door een innovatieve formule met een mix van speciale pigmenten en wax krijg je zowel de precisie en de kleurafgifte van een lipstick, de glans van een lipgloss en het comfortabele gevoel van een lippenbalsem.

De Lip Stylo’s zitten in een mooi roségoudkleurige verpakking met een relief. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je lipstick goed sluit.

De Mirage Lip Stylo kost € 13,90.De verpakkingen zijn gemaakt door de futuristische designer Ross Lovegrove.

Wat denken jullie van deze collectie? 

Reacties

 1. Wauw, die verpakkingen inderdaad! Denk ook niet dat ik me in had kunnen houden. Die parels zijn ook zo prachtig zeg, echt mooi spul weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, de verpakkingen zijn inderdaad erg de moeite en de inhoud ziet er ander ook niet verkeerd uit. Die highlighterbolletjes doen mij wat aan Guerlain Météorites denken, maar dan veel betaalbaarder, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar heb je wel gelijk in. Zou die van Guerlain eens moeten kopen om te kunnen vergelijken.

   Verwijderen
 3. Supermooie highlighter! Ik vraag me wel af hoe je deze aanbrengt? Met een sponsje of een borstel?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten