I heart Makeup | Naked Chocolate Eyeshadow palette

  

Ok, ik geef het toe. Ik ben een beetje chocoladeverslaafd. Een stukje chocolade gaat er altijd in. Als ik als beautyblogger dan een oogschaduwpalette in de vorm van een chocoladereep zie moet ik die toch proberen. I heart Makeup heeft verschillende Chocolate palettes en ik ging voor Naked Chocolate.

Het Naked Chocolate bestaat uit 16 bruin/chocolade (hoe kan het ook anders) kleurtjes. Er is een mix van matte en glanzende kleuren.
Smoothly, Divine, Mocha Lover, Dipped & Choc-fest


Adorable, Buttons, Frosted Choc, Delight, Sweet Shop & Sugar


Double Dip, Tob-le-rone, Wonka, Milky & Way


Zoals je kan zien zijn de kleurtjes goed gepigmenteerd. Vooral de glanzende kleurtjes dan. De matte iets minder, maar ze blijven mooi. De oogschaduwen blenden ook heel gemakkelijk en mooi uit.Alle kleurtjes uit dit palette zijn helemaal mijn ding. Hier ga ik oneindig veel looks mee kunnen maken.

Naked Chocolate Eyeshadow palette is te koop bij Kruidvat voor € 9,99.

Wat denken jullie van dit palette? Iets voor jullie?

Reacties

  1. Ik heb de melkchocolade versie van dit palette en de kleuren werken zo fijn! De kleuren die hier in zitten zijn ook zo mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten