FOTD | Verjaardag


Vorige week was het mijn verjaardag en zo als gewoonlijk gaan we dan met de familie gaan eten. Deze keer gingen we naar een brasserie bij ons in de buurt. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik gebruikt heb voor mijn look.


Om de donkere kringen onder mijn ogen wat de bedekken gebruikte ik de Colored Clay CC Undereye Corrector van Tarte. Daarover breng ik wat van de Instant Anti-Age The Eraser Concealer van Maybelline (review) aan. Sinds kort gebruik ik heel vaak de Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation in 100 Ivory van Rimmel (review). Daarna poederde ik mijn gezicht af met het Stay Matte Pressed Powder in 05 Silky Beige van Rimmel

Voor mijn ooglook ging ik deze keer voor het Naked Chocolate palette van I heart Makeup (review). Sinds ik het van mijn vriend gekregen heb heb ik het al vaak gebruikt. Op mijn wimpers bracht ik de Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara van Estée Lauder aan.

Om mijn gezicht wat meer glow en kleur te geven gebruikte ik het Blush & Glow Radiant Face Trio van Laura Mercier (review). Ik gebruik dit heel graag. 

Op mijn lippen droeg ik de Pure Color Envy Sculpting Lipstick in 440 Irresistible van Estée Lauder (review).Wat vinden jullie van mijn look en de producten die ik gebruikt heb?

Reacties

Een reactie posten