Event | Beauty Trends 2016 by Yves Rocher

 

Vorige vrijdag mocht ik voor de eerste keer naar een event voor mijn blog gaan. Samen met mijn zus trok ik naar de Wild Gallery in Vorst waar de Beauty Trends 2016 van Yves Rocher werden voorgesteld.

Ruim om tijd kwamen we er aan en kregen een bandje rond onze pols als we binnen gingen. We waren bij de eersten daar, oeps.
Er was een open cocktailbar by The Pharmacy, waar hele lekker cocktails geshaket werd. Deze was met vodka, zooo lekker. Heb er maar eentje gedronken want ik was BOB. 


We konden gouden body tattoo's laten zetten. Eerst was ik niet voor zoiets maar liet toch een kleintje zetten. Zo leuk, denk dat ik er enkel ga aanschaffen voor tijdens de zomer. Je kon je ook laten beschilderen met glitter maar dat heb ik niet gedaan aangezien ik eerder die week een allergische reactie had aan mijn gezicht en wou er niet nog eentje.Mijn zus voor een iets grotere.


Selfie met mijn zus. Toevallig alle 2 in streepjes :-). 


Selfie met medeblogger Nele. Wij hadden daar afgesproken want het was voor allebei ons eerste event. Het was leuk om haar eens in het echt te zien.


Hier kon je de 6 nieuwe kleurtjes van de Cherry Oil Lipstick uitproberen. Ze voelden zacht aan en ruiken ook lekker. Deze zijn trouwens vanaf 26 april te koop. Bij mijn volgende bezoekje aan een Yves Rocher winkel ga ik er eentje kopen. Je kon je ook laten opmaken maar door de lange rij hebben we dit over geslagen.
Toevallig zie ik dat op deze foto helemaal links An-Katien van Teacups & Dresses en natuurlijk Pink Ambition staat. Zij is het gezicht van de nieuwe Cherry Oil Lipsticks.


We kregen nog een goedgevulde goodiebag mee met allerlei producten voor de zomer. Deze ga ik volgende maand op vakantie meteen uittesten. En natuurlijk mogen jullie hiervan reviews verwachten.

Bedankt aan het team van Yves Rocher en Oona voor de leuke avond.

Reacties

 1. Wat zag dat er leuk uit zeg! Een eerste event is altijd zo spannend hé :)
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja. Was super he �� Hopelijk zien we elkaars snel nog eens op een evenement �� Liefs, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zag het er een leuk event uit! Ook leuke goodies meegekregen ;). x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten