Cien | Eyeshadow, Lipstick & Nailpolish

 

Dat Lidl beautyproducten verkocht wist ik al langer en toegeven ik heb er nooit iets van gekocht. Het sprak me ook niet echt aan om daar make-up te kopen, maar onlangs hebben ze een hele nieuwe lijn toegevoegd met als ambassadrice van de campagne Evy Gruyaert. En ik was benieuwd natuurlijk.

De lijn bevat qua make-up lipsticks, lip glosses, nagellak, mascara en foundation. Daarnaast zijn er nog tal van verzorgingsproducten te koop en ook de mannen hebben ze niet vergeten.
Er werd ook een magazine uitgebracht met tal van tips en tricks voor make-up.
Natuurlijk moest ik enkele producten uittesten en kocht een lipstick, oogschaduw en nagellak.
Eyeshadow


Van de oogschaduwen zijn er op dit moment 4 kleurtjes te koop. Ik kocht nummer 17 Briljant Brown. Een mooi glanzend licht bruin kleurtje. De tekening op de oogschaduw is ook heel mooi.

Lipstick

Er zijn 5 lipsticks, van nude tot felrood. Ik ging voor nummer 15 Nude in Brown. De lipstick is goed gepigmenteerd en voelt goed aan op de lippen.

Nailpolish in 12 Berry Passion


Als laatste kocht ik nog 1 van de nagellakjes. Naast een base/topcoat zijn 5 kleurtjes te koop. Van nude tot metallic tot klassiek rood. Ik kocht nummer 12 Berry Passion. Dit bessenkleurtje heeft 2 laagjes nodig voor een mooie dekking. Met het brede borsteltje kan je gemakkelijk de nagellak aanbrengen. De nagellak is ook snel droog. 


Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door deze producten.

Oh en het belangrijkste moet nog komen: de prijs. Alle producten kosten € 1,99.

Wat vinden jullie van deze producten? 

Reacties

  1. Super leuk! Ik heb het hier en daar wel zien liggen bij de Lidl, maar nooit echt de behoefte gehad om het mee te nemen. Ik heb wel een paar keer handcreme van de Lidl gekocht en deze was erg fijn. Bedankt voor de review -x-

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook niet maar was wel benieuwd naar de nieuwe producten. Graag gedaan hoor xxx

      Verwijderen

Een reactie posten