Catrice | High Glow Mineral Highlighting Powder


Vroeger gebruikte ik bijna nooit een highlighter maar daar is de laatste tijd verandering in gekomen. Ik gebruik er nu regelmatig eentje en mijn stash wordt steeds groter en groter. Onlangs voegde ik er nog een budget topper aan toe: het High Glow Mineral Highlighting Powder van Catrice.
Het High Glow Mineral Highlighting Powder is een gebakken highlighter met mineralen en ultrafijne lichtreflecterende pigmenten waardoor je een mooie glow krijgt.De highlighter heeft een koele kleur, die de meeste mensen wel zal staan.Het zachte poeder is wel wat poederig als je er met een kwast over gaat, dus eerst wat aftikken voor het aanbrengen. De kleur is zacht en subtiel maar je kan deze gemakkelijk opbouwen als je het wat feller wil.

De verpakking is stevig en simpel. Het deksel is doorzichtig waardoor je de highlighter goed kan zien.

Het High Glow Mineral Highlighting Powder is enkel in de kleur 010 Light Infusion verkrijgbaar en kost € 4,99.

Wat vinden jullie van deze highlighter? Welke gebruiken jullie?

Reacties

  1. Mooie highlighter! Ik heb er eentje van Essence, en ik gebruik 'm af en toe, maar ik vind precies dat je dat bij mij nooit ziet :-) maar ik wil ook niet overdrijven, dus, mss moet ik er gewoon een beetje meer opdoen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie 'm steeds vaker voorbij komen en ik vind 'm best wel mooi! Ik heb 'm alleen niet zelf :O

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten