Aussie | Colour Mate Shampoo & Conditioner


Eerder konden jullie hier al een review lezen van de Miracle Moist-lijn van Aussie. Vandaag is de Colour Mate-lijn aan de beurt.Al jaren kleur ik mijn haar en gekleurd haar heeft natuurlijk meer verzorging nodig. Ik gebruik graag de producten van Aussie en wou natuurlijk eens de Colour Mate producten uitproberen. Deze lijn richt zich op 'coloured hair,funnily enough'.De Colour Mate Shampoo & Conditioner bevatten wilde perzik en aloƫ vera om gekleurd haar weer levendig en gezond te maken.


Mijn haar voelt niet alleen zacht aan maar heeft ook meer volume. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen met mijn dun haar. Mijn haar glanst ook veel meer en ruikt zo lekker. Net als de andere Aussie producten ruikt de Colour Mate lijn ook zoet. De geur doet denken aan kauwgumballen.


Aussie is niet in Belgiƫ te koop maar je kan deze online bestellen. In Nederland is het merk te koop bij Etos en Kruidvat.

Hebben jullie ervaring met de Aussie producten?

Reacties

Een reactie posten