Yves Saint Laurent | Face Palette Collector in Gypsy Opale


Van Yves Saint Laurent heb ik eigenlijk bijna niets in mijn beautystash steken. Op allerlei blogs zag ik de nieuwe collectie voorbijkomen en was er heel benieuwd naar. Ik was vooral geïnteresseerd in het Face Palette Collector in Gypsy Opale.
Yves Saint Laurent inspireerde zich voor de Boho Stone Collection Spring 2016 op de boheemse lifestyle. De hele collectie bestaat uit zachte kleuren.
In het palette zitten 4 kleuren die apart een oneven huidskleur corrigeren. Het lichtgroen kleurtje corrigeert roodheden. Het paars zorgt ervoor dat je huid er helderder uitziet. Het roze is een soort blush die je meer kleur geeft. Het geel geeft dan weer glans. Als je ze samen gebruikt krijg je een lichtroze kleur met een fijn glittertje in. Heel subtiel. De glans doet me ene beetje denken aan de Hourglass poeders.


Het palette zit in een zwart fluwelen zakje. De verpakking is zo mooi. Een roze marmerachtige tekening op voorkant en de rest van het doosje is goud. Er zit ook een grote spiegel in.

Gypsy Opale is een limited edition en kost €58,10. Ik kocht deze bij Ici Paris XL.

Wat vinden jullie van dit palette?

Reacties

 1. Ik vind de verpakking echt heeeeel mooi, maar voor die prijs verwacht ik dat ook wel. Mooie kleuren, echt een pracht stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een prachtstuk. Vind de verpakking ook zo mooi.

   Verwijderen
 2. Wat een mooi product zeg! Van binnen en van buiten! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is super mooi! Maar 't is meer zo'n hebbeding lijkt mij.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten