Yves Rocher | Low ShamPoo

 
Je haar wassen zonder shampoo? Een trend overgevlogen van de VS. Bij een bezoekje aan een Yves Rocher winkel zag ik de Low ShamPoo liggen. Ik was benieuwd en kocht een tube.

Volgens Yves Rocher is de Low shampoo een nieuwe manier om je haar te wassen, gebaseerd  op de 'No Poo' methode. Wassen zonder shampoo en zonder schuim dus.


Je gebruikt het als een normale shampoo. Tot in de haarpunten verdelen over het hele haar, inmasseren en daarna uitspoelen. Je mag het zelfs dagelijks gebruiken. Ik gebruik de Low ShamPoo tussen verschillende gewone shampoo & conditioners wasbeurten door.


Mijn haar ziet er schoon uit, voelt helemaal niet zwaar en er is ook meer volume in. Ik ben tevreden over deze nieuwe manier van haar wassen, maar zoals ik al zei ik blijf het gebruiken tussen wasbeurten door.
De Low ShamPoo kost €9,95.

Wat vinden jullie van het wassen van je haar zonder shampoo?

Reacties

 1. Ik heb hier tot nu toe al hele positieve en negatieve dingen over gelezen, dus ik twijfel een beetje... Klinkt wel prima zoals ik het hier lees.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik het natuurlijk niet altijd maar de keren dat ik het gebruikt heb ben ik er zeker tevreden over.

   Verwijderen
 2. Dit kende ik helemaal niet! Goed op de no poo trend ingespeeld door dit merk. Klinkt interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk prijsje! Al vind ik de Poo wel een beetje raar in combinatie met shampoo haha. Maar ik snap hun bedoeling! -x-

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten