Urban Decay | Gwen Stefani Lipstick in Rock Steady


De Gwen Stefani collectie voor Urban Decay is waarschijnlijk één van de collecties dit jaar waar veel mensen naar uitkeken. Het oogschaduwpalette heb ik aan mij voorbij laten gaan, wegens al veel te veel palettes gekocht de laatste tijd, oeps.

In februari kwam dan de rest van de collectie uit en ik was vooral benieuwd naar de lipsticks. Na het online bekijken van alle swatches ( er zijn 6 kleurtjes in de collectie) ging ik voor Rock Steady. 
Rock Steady is een klassieke wijnrode kleur. Het is de donkerste kleur uit deze collectie. Ik moet toegeven dat het voor mij een gewaagde kleur is. Normaal draag ik meer berrykleuren.De pigmentatie is heel mooi. Alle kleurtjes bevatten het Pigment Infusion System, dit zorgt voor een supercrèmige textuur, perfecte kleurdekking en een rijk resultaat.De lipstick zelf ziet er mooi uit met de zwart/gouden huls. De huls is heel stevig en zal niet snel opengaan in je handtas of zo. 

Leuk om te weten is dat ze heel nauwkeurig met Gwen samengewerkt hebben om zo haar favoriete kleuren en texturen te ontwikkelen. Ze hielp zelfs de verpakking te ontwerpen rekening houdend met haar liefde voor zwart-witte grafische prints en gouden accenten.  Zoals je kan zien is er veel werk ingestoken. Zelfs de binnenkant van de verpakking ziet er mooi uit.Ik betaalde € 21,12 bij FeelUnique.

Hebben jullie een lipstick uit deze collectie gekocht?

Reacties

 1. Mooie kleur! Zelf heb ik nog steeds Ex-Girlfriend op mijn wish list staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke verpakking zeg! En een hele mooie kleur! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt altijd zo mooie spulletjes he! Wat een prachtige lipstick in een heel mooie kleur :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dank je wel. Ik spendeer er dan ook veel geld in, maar heb nu eventjes een paar maand een spending ban want heb teveel uitgegeven de laatste tijd.

   Verwijderen
 4. Mooie kleur lipstick, en wat ziet de verpakking er ook prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur en verpakking! Urban Decay heeft altijd zulke mooie producten. Ben benieuwd hoe die op de lippen staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel die UD x Gwen collab is voor mij wel een schot in de roos. Van de lipsticks wilde ik vooral Ex-Girlfriend, maar tot nu toe niet gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een hele mooie collectie. Ex-Girlfriend staat op vele wishlists denk ik

   Verwijderen

Een reactie posten