Top 3 | Cleansers


Dat het belangrijk is je huid goed te reinigen moet ik jullie waarschijnlijk niet meer vertellen. Iedereen gebruikt natuurlijk producten die zij of hij het prettigste vinden.

Vandaag laat ik jullie mijn 3 favoriete cleansers zien.


Philosophy Purity Made Simple (review)
Purity Made Simple van Philosophy is denk ik een favoriet van vele mensen. Purity is redelijk vloeibaar en zacht voor de huid. Persoonlijk gebruik ik deze graag onder de douche.


First Aid Beauty Face Cleanser (review)
Deze cleanser in een tube heeft een vastere vorm dan de Purity Made Simple. Ook deze is prettig in gebruik en heb al meerder malen een nieuwe tube gekocht. Ik koop de Face Cleanser altijd online aangezien het merk niet in Belgiƫ te koop is.


Glamglow Supercleanse (review)
Deze mud-to-foam cleanser is de duurste uit het rijtje. Het lijkt alsof je een maskertje opdoet maar dat is het niet. Ik gebruik deze zeer graag, enkel de verpakking is een minpunt.


Alle 3 de cleansers zijn heel verschillend maar hebben toch hetzelfde resultaat. Mijn huid voelt schoon en zacht aan. Ik heb net nog enkele olie cleansers gekocht en ben benieuwd hoe die mij gaan bevallen.

Welke cleanser gebruiken jullie?

Reacties

 1. Die van First Aid Beauty wil ik al een tijdje proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Philosophy is ook gewoon heerlijk! De anderen lijken me ook fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je ook prijzen van de cleansers? Ik ben altijd benieuwd wat ze kosten :-) De Philosophy Purity Made Simple lijkt me wel iets :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Purity is ook hier een favoriet, perfect voor mijn make-up er af te halen! En van Glamglow heb ik er ook eentje maar dan de zwarte. Die vind ik dan fijner voor 's morgens.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten