Starskin | Smoothing Eye Mask - Eye Catcher

 

Onlangs kreeg ik bij mijn bestelling bij Douglas het Smoothing Eye Mask van Starskin. Benieuwd hiernaar testte ik dit uit.Het Smoothing Bio-Cellulose Second Skin Eye Mask bestaat uit natuurlijk gefermenteerd, vitaminerijk kokosnootsap, verhelderend zoethoutwortelextract en rustgevende allantoïne.

Met deze ingrediënten zou je huid er direct helderder, stralender en jonger uit moeten zien doordat het fijne lijntjes en donkere kringen minder zichtbaar maakt.


Per zakje zitten er 2 oogmaskers. Je moet langs beide kanten de velletjes afhalen alvorens ze onder de ogen aan te brengen. Je laat deze oogmaskertjes 10 à 15 minuten zitten en de wat er overblijft van het serum masseer je erna gewoon in.
In dit Eye Mask zit 12 ml serum. Toen ik het zakje weg wou smijten zag ik dat er nog veel serum in zat. Dit heb ik in een potje gedaan en de dagen erna onder mijn ogen gesmeerd.

De huid onder mijn ogen is heel gevoelig en kan soms droog zijn. Met dit maskertje voelt mijn huid heel zacht aan, zelfs de dagen erna. Mijn donkere kringen waren wel wat minder maar het is niet dat ze verdwenen waren.

Het is misschien een luxe maskertje dat niet echt nodig is, maar zo af en toe kan het wel eens leuk zijn om te doen. Denk wel dat ik deze nog eens ga kopen, voor als ik op vakantie ben of voor gewoon als ik er eens nood aan heb.

Hebben jullie dit maskertje al getest? Gebruiken jullie oogmaskers?

Reacties

Een reactie posten