Muji Drawers 1: MAC mono’s


De Muji drawers staan, denk ik, op menig beautytafels van bloggers. Enkele jaren geleden kwam ik in Londen een Mujiwinkel tegen en daar kocht ik 2 Muji drawers. Eentje met 2 lades en eentje met 3 lades. Vanaf vandaag laat ik jullie elke vrijdag een kijkje nemen in een schuifje.

Vandaag is de bovenste lade aan de beurt.  Hier steken al mijn mono oogschaduwen van MAC in. Met deze zijn eigenlijk mijn make-up verhaal beginnen. Kijken jullie mee welke kleurtjes ik allemaal heb?Da Bling, Sable, Satellite Dreams, Fertile, Zonk Blue! & Honesty


Shore Leave, Espresso, Prepped for Glamour, Silver Dawn, Sumptuous Olive & Honesty (heb ik blijkbaar 2 keer)


Silver Ring, Shale, Shroom, Floral Fantasy&  Beautiful Iris

 

Rose Blanc, Brulé, Mulch, Nocturnelle & Noblesse Oblige

 

Zoals jullie kunnen zien zit er veel variatie van kleuren in. Sommige heb ik al een hele tijd geleden en zijn niet echt meer kleurtjes die ik zou dragen. Daarmee bedoel ik dan de felle kleurtjes.

Hebben jullie deze kleurtjes ook?

Reacties

  1. Wat heb je er veel! Prachtige kleuren zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie collectie heb je! Sable heb ik ook. Wat leuk dat je de Muji laden in Londen hebt gekocht. Ik wel ze ook heel graag, maar de verzendkosten zijn veel te hoog.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie collectie! Ik ben zelf ook ooit met losse MAC oogschaduw begonnen, daarna heb ik ze eens allemaal gedepot, wat een klusje, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten