Me-time


Sinds we in ons huis wonen probeer ik 1 keer per week me-time in te lassen. Meestal is dit op zondagnamiddag. Dan doe ik een gezichts- en haarmasker en neem ik uitgebreid een bad. Kijken jullie mee naar mijn me-time routine?


Om te beginnen maak ik mijn gezicht nat met een warme vochtige handdoek om de poriën te openen. Op mijn hele gezicht breng ik het Thirstymud Hydrating Treatment van Glamglow aan. Op mijn neus breng ik het Clear Improvement Mask van Origins (review) aan. 

Hierna breng ik wat van de Elasticizer van Philip Kingsley (review) op mijn haar. Deze laat mijn haar er gezonder uitzien en heb hierdoor ook meer volume.

Terwijl de maskertjes laat intrekken laat ik het bad vollopen. Sinds ik de bathbombs van Lush heb leren kennen gebruik ik ze super graag. Vandaag kies ik voor ééntje van de Five Gold Rings (review) . Deze ringen verzachten de huid en geeft een mooie glitter in je badwater. Gelukkig blijven ze niet op de huid kleven.

Na een twintigtal minuutjes was ik al de maskertjes af en was ik mijn haar. Momenteel gebruik ik de PhD Shampoo &  Conditioner van Living Proof (review)

Af en toe kan gebruik ik eens een scrub en op dit moment is dat de Shower Scrub Sweet Morning Mint van Rainpharma (review). De ruwe deeltjes maken mijn huid lekker zacht.

Nadat ik mijn haar wat heb laten drogen verdeel ik wat van het PhD 5-in-1 Styling Treatment van Living Proof (review) over mijn hele haar. Vroeger droogde ik mijn haar elke keer ik het waste, maar nu laat ik het gewoon aan te lucht drogen. Van een badje nemen kan ik zo genieten. Kaarsjes en filmpjes op mijn tablet maken het geheel compleet. Zalig!

Hebben jullie regelmatig een me-time momentje? Wat doen jullie dan?

Reacties

  1. Ik kan ook erg genieten van een bad! Ik probeer ook telkens één keer per week een me-time momentje in te lassen, wat voor mij meestal het beste is op een zondag ;).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten