Lovea Nature | Shea Nutrive Mask


Door het vele kleuren is mijn haar droog geworden en ik heb ook wat last van gespleten puntjes. Ik wou eens een nieuw haarmasker testen en kwam het Shea Nutrive Mask van Lovea Nature tegen bij Di. Ik had nog nooit een product van dit merk gekocht en was er wel benieuwd naar.


Het Shea Nutrive Mask bevat sheabutter, waardoor het haar goed gevoed wordt. Daarnaast maakt het de haarvezels sterker, laat het je haar mooi soepel vallen en maakt het ook zacht en glanzend.Wat ik jammer vind is dat er niet op de verpakking staat hoelang je het haarmasker moet laten intrekken. Ik heb ook zitten rondzoeken op internet maar heb niets hierover gevonden. Zelf laat ik het 5 minuutjes zitten. Ik gebruik het 1 Ć  2 keer per week.  Je heb niet veel nodig dus je kan gerust een lange tijd met een pot doen.

Mijn haar voelt heel zacht aan en ik heb ook meer volume. Het ziet er ook gezonder uit en valt inderdaad wel mooier dan anders. Ik ben er heel tevreden over. Nu had ik een travelsize versie gekocht maar denk dat ik eens een grote pot ga aanschaffen.Het masker is samengesteld uit 95% natuurlijke ingrediƫnten.

Welk haarmasker gebruiken jullie? Kunnen jullie mij er misschien nog aanraden?

Reacties

 1. Wat gek dat er niet op staat hoe lang het in moet trekken, 5 minuten lijkt me goed. Ik vind producten van John Frieda erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heb het opgezocht en nergens te vinden. John Frieda heb ik nog niet getest eigenlijk. Moet ik maar eens gaan doen.

   Verwijderen
 2. Ja, inderdaad wel vreemd dat dat er niet opstaat �� Ik ken het merk ook niet... Nog nooit gezien zelfs. Misschien wel het proberen waard, want ik heb ook veel last van gespleten haarpunten ��

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een mini gekocht om het eens uit te proberen, misschien kan je dat ook eens doen. Heb het gekocht bij DI.

   Verwijderen
 3. Klinkt als een heerlijk haarmasker! Inderdaad vervelend dat er niet op de verpakking staat hoelang je het masker moet laten intrekken, maar ik denk dat 5 minuutjes zeker voldoende is.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten