H&M Beauty | Cream Lip Colour in Penny Red


Eerder liet ik jullie al oogschaduwen van nieuwe H&M Beautylijn zien. Ik ben er zo tevreden over dat ik eens naar de andere producten ging kijken. De Cream Lip Colours zagen er ook zo mooi uit en vandaag laat ik jullie er mijn favoriet kleurtje uit zien.Uit de vele kleuren koos ik nr. 42 Penny Red uit. Penny Red is een frambooskleurige lipstick. Een kleurtje dat ik de laatste tijd wel vaker draag.
Op de website staat dat de lipsticks een medium dekking hebben maar ik vind juist dat ze een hele goede dekking hebben. De swatch is slechts één veeg. De lipstick voelt heel creamy en zacht aan.
De verpakking vind ik best wel chique staan met het goud en wit. De klikdop werkt heel goed dus je hoeft niet bang te zijn om te dop te verliezen.  

De Cream Lip Colours kosten € 9,99. 

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Hebben jullie een lipstick van H&M Beauty gekocht?

Reacties

  1. Wat een mooi kleurtje! Fijn dat de lipstick creamy en zacht aanvoelt. Verder vind ik de verpakking er ook mooi en luxe uitzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakking ziet er gewoon wauw uit! En die kleur, prachtig gewoon! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleur inderdaad, en heel betaalbaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten