FOTD | Etentje met vrienden


Enkele collega’s zijn tijdens de voorbije jaren echte vrienden geworden en geregeld doen we iets leuks samen. Deze keer gingen we iets eten bij ons favoriete Thais restaurant Tom Thais in Sint-Katelijne-Waver. Ik laat jullie zien welke producten ik voor mijn look gebruikte.


Om mijn donkere kringen wat weg te werken gebruikte ik de Colored Clay CC Undereye Corrector in Light Medium van Tarte. Daarover breng ik wat
Instant Anti-Age The Eraser Concealer van Maybelline (review) aan.

Ik besloot om eens de Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation in 100 Ivory van Rimmel te gebruiken en poederde mijn gezicht af met het Stay Matte Pressed Powder in 05 Silky Beige van Rimmel. Van beide producten mogen jullie zeker nog een review verwachten.

Voor mijn ooglook gebruik ik het mooie Tartelette in Bloom palette van Tarte (review). Nadat ik mijn wimpers gekruld had bracht ik de Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara van Estée Lauder aan.Om mijn gezicht wat kleur te geven gebruikte ik het prachtige Filmstar Bronze & Glow van Charlotte Tilbury (review).

Mijn favorite lipstick op dit moment is de Cream Lip Colour in Penny Red van H&M Beauty (review) en die mocht natuurlijk niet vergeten worden. 


Wat vinden jullie van mijn look en de producten die ik gebruikte?

Reacties

Een reactie posten