Collistar | Ti Amo 500 Strobing Look in nr 2 Coral Tones

 

De Fiat 500 is al jaren mijn droomwagen. Enkele jaren geleden was ik genoodzaakt om een nieuwe wagen kopen en het werd, hoe kan het dan ook anders, een Fiat 500. In een mooie auberginekleur. Toen ik zag dat het Italiaanse cosmeticamerk Collistar een collectie uitbracht in samenwerking met Fiat 500 moest en zou ik er zeker iets van hebben.

Ik had mijn oog laten vallen op het  Strobing Look palette. Er zijn 2 versies: eentje met roze tinten en eentje met koraaltint. Ik ging voor de tweede, namelijk nr 2 Coral Tones.
Dit zegt de site over de Strobing Look: Het wegdek van dit veelzijdige product is ideaal als blusher die de gezichtscontouren optisch ‘vormt’ en/of de gelaatsteint verfrist. Het poeder dat de ‘lucht’ symboliseert is te gebruiken als oogschaduw en het deel met het Ti Amo 500 logo gebruik je voor de strobing techniek. De Fiat 500 bevat ook fijne shimmerdeeltjes en dient als highlighter.

Zoals de naam al kan vermoeden is het palette bedoeld om je een frisse en stralende gloed te geven die heel natuurlijk ook. Strobing is de trend waarmee met licht gespeeld wordt en je highlighter aanbrengt op delen van het gezicht waar het licht van nature op valt.


Mijn excuses dat ik het palette niet geswatched heb en dit omdat ik het ga bijhouden als collectors item. Maar ik wilde jullie het niet onthouden.

De Ti Amo 500 collectie bevat naast het palette ook nog mascara, eyeliner, oogschaduw, lipstick, lipgloss en nagellak. 

Ik kocht het Strobing Look palette bij Douglas en betaalde € 32,95.

Wat vinden jullie van dit palette?

Reacties

Een reactie posten