Collistar | Ti Amo 500 Nail Lacquer Chrome Effect in nr 659 Gold "Dazzle me"


 

Gisteren liet ik jullie al het prachtige Stobing Look palette zien uit de samenwerking tussen Collistar & Fiat 500. Vandaag laat ik jullie een nagellak uit de Ti Amo 500 collectie zien.

Ik koos voor Dazzle Me, een gouden metallic kleurtje uit de Nail Lacquer Chrome Effect lijn.


De Nail Lacquer Chrome Effect lakjes hebben een speciale technologie: 3D volume en een gel effect Het 3D effect zorgt ervoor dat ribbels verdwijnen. Een speciale filter zorgt ervoor dat je nagels niet vergelen en de kleur niet vervaagd. De glans zou een gel effect hebben. Zelf vind ik de glans heel mooi, maar het geeft niet echt een gel effect. Vind ik persoonlijk niet zo erg. De nagellak droogt ook heel snel, wat voor mij een pluspunt is. 


Het borsteltje is handig in gebruik. Normaal is het bij mij toch een beetje een knoeiboel maar met dit kwastje had ik dit niet.


Ik kocht de nagellak bij Douglas voor € 7,95.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? 

Reacties

Een reactie posten