Rimmel | 60 Seconds Super Shine in 510 Euphoria


Tegenwoordig heb je alles in ros├ęgoud. Toen ik de 60 Seconds Super Shine in 510 Euphoria van Rimmel zag was ik verkocht.
De 60 Seconds Super Shine nagellakken hebben een 3-in-1 technologie. Het is een kleur, base coat en een beschermende glanzende topcoat in 1.


Met de platte, brede kwast kan je gemakkelijk de nagellak aanbrengen. Ze beweren dat het maar 1 laagje nodig heeft maar aangezien ik er toch nog mijn nagel door kon zien bracht ik een tweede laagje aan en eigenlijk mocht er nog een derde laagje op.


De kleur zou 10 dagen blijven zitten, maar na een paar dagen begon het bij mij al te chippen.

De nagellak is wel snel droog, maar het neemt toch iets meer dan 60 seconden.
Hoewel ik de kleur heel mooi vind ben ik toch wat teleurgesteld. Waarschijnlijk komt dit doordat het een metallic kleurtje is. Jammer want ik heb nog een ander kleurtje uit deze lijn en die voldoet wel aan alles.
De 60 Seconds Super Shine nagellakjes kosten € 3,99.
Wat denken jullie van dit kleurtje? 

Reacties

 1. Wel echt een super mooi lakje! Ik vind die van Rimmel sowieso heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie lieflijke kleur. Voor mij net iets te licht maar wel mooi. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb anders ook liever donkerder kleurtjes hoor, maar was zo benieuwd

   Verwijderen

Een reactie posten