REN | Glow and Go! Kit

REN is een merk dat al een tijdje bij mijn uit te proberen merken stond. Onlangs kocht ik de Glow and Go! Kit.

De Glow and Go! Kit is een tweestappenproces om van een vermoeide, gestresseerde huid naar een mooie, stralende huid te gaan. De set bestaat uit de Flash Rinse 1 Minute Facial en het Glycol Lactic Radiance Renewal Mask.Flash Rinse 1 Minute Facial

Flash Rinse 1 Minute Facial maakt een vermoeide huid weer stralend, energiek, zacht en glad en dat in slechts 1 minuut. Op de verpakking wordt aangeraden om deze gelaatsverzorging 3 keer per week 's morgens te doen.


Hoe werkt het nu juist? 
Je brengt het product op een droge huid aan. Maak je vingers nat en ga nog eens over je hele gezicht terwijl je het product zacht inmasseert. Eerst voelt het product korrelig (een beetje scrubachtig) aan maar door het contact met het water wordt de vitamine C geactiveerd en wordt de substantie vloeibaar. Eén minuut laten intrekken en daarna gewoon afspoelen met water.

Mijn huid zag eerst een beetje rood, maar daarna had ik een gezonde gloed en voelde mijn huid zacht aan. De keren erna had ik geen last meer hiervan.

Glycol Lactic Radiance Renewal Mask
Het Glycol Lactic Radiance Renewal Mask is een krachtig exfoliërend masker om de huid te vernieuwen en te verbeteren, poriën te verkleinen, onzuiverheden te verwijderen en om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.Hoe werkt het masker? Breng een hoeveelheid aan op een schoon gezicht en nek. Tien minuten wachten en met warm water verwijderen. Zelf breng ik dit ’s avonds aan. 

Op de verpakking staat dat je huid wat kan tintelen, maar zelf heb ik daar niets van ondervonden. Dit masker breng ik maar één keer per week aan. 

Samen zorgt het duo voor een gezonde, stralende huid.

Ik kocht de kit bij FeelUnique.

Gebruiken jullie producten van REN? Welke kunnen jullie mij nog aanraden? 

Reacties

 1. Het klinkt wel fijn, maar krijg je er ook echt die stralende huid van die ze beloven? Merk je veel verschil?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je huid ziet er wel stralender uit, maar op een subtiele manier. Het is niet dat je er direct na wonderen mag verwacht.

   Verwijderen
 2. Hij klinkt veelbelovend maar ik kan er ook niet uit opmaken of je zo tevreden bent. Is het zo? Ik zou dit namelijk wel goed kunnen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er zeker niet negatief over. Zelf heb ik momenteel geen problemen met mijn huid waardoor ik niet echt veel verschil zie.

   Verwijderen
 3. Beide producten heb ik ook al gebruikt en dat Glycolactic masker al een keer of twee, drie opnieuw gekocht. Van de twee vind ik dat ook het beste en zie ik het meeste verschil en resultaat, schitterend product!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten