Real Techniques | Collectors Edition Sculpting Set


Een tijdje geleden liet ik jullie mijn Real Techniques kwasten zien. Onlangs werd die collectie uitgebreid met de Collectors Edition Sculpting Set. Ik was er al een tijdje naar op zoek en heb ze eindelijk gevonden bij Di.


De Sculpting Set is de ideale set om je gezicht te shapen en vorm te geven. Ze bestaat uit 3 kwasten:  de Sculpting Brush, de Fan Brush en de Setting Brush.
Sculpting Brush
De schuine brede haartjes zorgen ervoor dat je gemakkelijk kan contouren. Zelf vind ik de lijn nogal hard als ik bronzer aanbreng. Ik gebruik liever een 'fluffy' kwast in plaats van deze. Met deze kwast kan je ook foundation aanbrengen.Fan Brush
De Fan Brush is een exclusieve kwast. Hiermee kan je precies poeder zoals een highlighter aanbrengen of overtollige make-up mee wegwerken.Setting Brush
De Setting Brush is bedoeld om je make-up mee af te werken. Je kan er meer gericht mee werken zoals poeder over je concealer aanbrengen.De kwasten bestaan uit synthetische haren.De Collectors Edition Sculpting Set is limited edition en in plaats van de gewone roze stelen zijn deze kwasten metallic roze.Wat vinden jullie van deze set? Hebben jullie de kwasten ook?

Reacties

 1. Oeh wat een mooie set! Die zou ik ook wel willen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie set kwasten! Ik ben gek op Real Techniques kwasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke set kwasten is dit! Ik heb nog nooit kwasten van dit merk gebruikt maar ben wel erg benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens doen. Heb een heleboel kwasten van RT en ben er heel tevreden over.

   Verwijderen

Een reactie posten