Milani | Fierce Foil Eyeshine in 01 Milan


Vandaag een oogschaduwpalette waarbij ik gemengde gevoelens heb: het Fierce Foil Eyeshinepalette van Milani.
De Fierce foil Eyeshine bestaat uit 4 kleuren oogschaduw. Ik kocht Milan: een mix van zacht roze en taupes.
De oogschaduwen zijn niet echt metallic, ze neigen meer naar de glitterkant. Ze voelen vettig aan vind ik zelf.
Op de hand zien ze er mooi gepigmenteerd uit maar ze zijn totaal niet gemakkelijk aan te brengen.


Op de site van Milani raden ze aan om de kleur aan te tikken met de applicator en ermee over het ooglid te glijden, startend vanaf de wimperrand. Dan uitblenden en opbouwen met de applicator of je vingers. Zelf heb ik het met een kwast getest en dan lukt het al helemaal niet. Het gemakkelijkste is met de vingers.
Op zich zou ik ze niet alleen gebruiken want na een uurtje beginnen ze op te hopen. Als je ze combineert met gewone oogschaduw blijven ze wel langer zitten. Denk dat ik de kleurtjes enkel nog ga gebruiken om wat glitteraccenten aan te brengen met de feestdagen of zo.
Ik moet zeggen dat ik toch een beetje teleurgesteld ben in dit oogschaduwpalette. Jammer want het kost toch $ 10,00.
Hebben jullie dit palette ook al eens gekocht? Wat vinden jullie ervan?

Reacties

  1. Klinkt toch wel een beetje teleurstellend. Ik had meer verwacht! Er zijn veel goedkopere betere paletten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar geef ik je 100% gelijk in. Denk dat ik deze echt niet veel ga gebruiken.

      Verwijderen

Een reactie posten