Milani | Baked Powder Blush in Luminoso


De blush Luminoso van Milani had ik al op veel blogs voorbij zien komen. Toen ik deze mooie blush bij CVS zag liggen wou ik die zeker ook eens uitproberen.
Op de site van Milani wordt de blush omschreven als zijdezacht waarmee je kan shapen, contouren en highlighten.Luminoso is een warme peachy/koraaloranje kleur met een goudglanzende finish. De blush is gebakken op Italiaanse terracottategels. 

De blush is goed gepigmenteerd waardoor je maar weinig nodig hebt. Je kan de blush in laagjes opbouwen naargelang de intensiteit die je zelf wil. Ik heb het zelf graag natuurlijk.

Het mooi gouden plastic doosje is bovenaan doorzichtig waardoor je de kleur gemakkelijk kan zien. Onder de blush zit er nog een spiegeltje en borsteltje verstopt.


De Baked Powder Blush kost $ 8,49.

Wat vinden jullie van deze blush? Hebben jullie Luminoso ook? 

Reacties

  1. Wat een mooie review! Ik ben echt helemaal verliefd op de producten van Milani maar ik heb Luminoso nog niet in mijn stash. Goede rede om zo snel mogelijk weer een bestelling te plaatsen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dit toch ook een prachtige blush! Milani vind ik sowieso al heel fijn. De andere blushes van Milani zijn ook heel mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten