Laura Mercier | Blush and Glow Face Trio


Als er 1 ding was dat ik uit de Holiday Collection 2015 van Laura Mercier wou dan was het het Blush and Glow Face Trio. Jammer genoeg was dit snel uitverkocht en werd het niet in België verkocht. Tot ik tijdens de sale eens op de site van Space NK keek en het palette aan de helft van de prijs stond. Mijn geluk kon niet op en meteen bestelde ik het palette.


Het Blush and Glow Face Trio is een on-the-go palette met Laura Merciers bestverkopende bronzers en blushes. Het bevat alles voor een “sunny glow”.Wat steekt er nu juist in het palette?

- Matte Radiance Baked Powder in Highlight 01 (deluxe size): een mooie champagne kleur
- Matte Radiance Baked Powder in Bronze 03 (deluxe size): een lichte bronzer
- Baked Blush Bronze in Ritual (deluxe size: een blush en bronzer in één)
- Mini Face Powder BrushZoals je op de foto kan zien is de pigmentatie heel mooi. De Baked Blush Bronze (bovenste kleur) heeft een mooie glans.
Het Blush and Glow Face Trio zit verpakt in een stevig doosje met een soort dierenprint. De Powder Brush kan je zeker gebruiken om de producten aan te brengen. Vind de grootte net goed. Het palette bevat een grote spiegel. Heel handig voor een touch-up onderweg.

Zoals je kan zien in deze shoplog had ik onlangs nog producten gekocht van Laura Mercier, waaronder de Matte Radiance Baked Powder in Highlight 01 (die ook in het palette steekt). Hier mag je zeker nog een uitgereide review van verwachten.

Wat vinden jullie van dit palette? Zijn er nog producten van Laura Mercier die jullie mij kunnen aanraden?

Reacties

  1. Wat is 'ie mooi! Zowel de verpakking als het product zelf. Heb veel goeds gehoord over het poeder van dit merk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten