Kiko | High Pigment Wet and Dry Eyeshadow in 11 Pearly Marsala


Van Kiko had ik al eerder de oogschaduwsticks laten zien, maar nog geen van de gewone oogschaduwen. Eerlijk gezegd had ik ze nog nooit eerder bekeken maar onlangs besloot ik dat toch maar eens te doen en was vooral benieuwd naar de High Pigment Wet and Dry Eyeshadow.


Mijn oog viel direct op nr 11, volgens de website Pearly Marsala, een donker bordeaux met een gouden glitter in. Ik blijf het raar vinden dat op hun verpakking altijd nummers staan maar op de website wel gewone benamingen.Zoals de naam al doet vermoeden kan je de oogschaduw zowel droog als nat aanbrengen. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nog nooit een oogschaduw nat aangebracht heb, ben dus wel benieuwd.


De oogschaduw is mooi gepigmenteerd en is gemakkelijk uit te belden. Er is geen fallout. De glitter is ook heel subtiel.De formule is verrijkt met vitamine E, kamille-extracten en katoenzaadolie voor maximale zachtheid op de oogleden.

Het handige aan deze High Pigment Wet and Dry Eyeshadows is dat je ze gemakkelijk uit het doosje kan halen en in het Shade Selection 03-palette kan steken of in een Z-palette natuurlijk.

De High Pigment Wet and Dry Eyeshadows bestaan in 30 kleuren met verschillende finishes zoals: mat, parelmoerglans, zijdeglans en metallic.
Hebben jullie de High Pigment Wet and Dry Eyeshadow al eens gekocht? Wat vinden jullie ervan?

Reacties

  1. Wat een prachtige kleur! Dit is de nieuwe mono collectie van Kiko, heb ik nog niet geprobeerd :O

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten