FOTD | 3 jaar samen

 

Onlangs waren mijn vriend en ik 3 jaar samen. Dat hebben we gevierd met een etentje bij Restaurant Orange in Nossegem. Vandaag laat ik jullie zien welke make-up ik droeg voor deze leuke avond.


Om de donkere kringen onder mijn ogen wat de bedekken gebruikte ik de Colored Clay CC Undereye Corrector van Tarte. Daarover deed ik wat van de Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer in Light van It Cosmetics (review) . Op mijn hele gezicht bracht ik met een kwast de Your Skin But Better CC Cream SPF 50+ van It Cosmetics (review) aan. Deze heeft een mooie dekking. Afpoederen deed ik met het Loose Setting Powder in Translucent van Laura Mercier.

Voor mijn ooglook gebruikte ik mijn nieuwste palette Tartelette in Bloom van Tarte. De kleurtjes blenden heel mooi uit. Een review van dit palette hebben jullie nog te goed. Op mijn wimpers bracht ik de Full Fat Lashes Mascara van Charlotte Tilbury (review) aan.

Om mijn gezicht wat meer kleur en glow te geven gebruikte ik het Blush & Glow Radiant Face Trio van Laura Mercier (review). De bronzer en highlighter zijn zo mooi. De review hiervan konden jullie onlangs nog lezen.

Op mijn lippen wou ik eens een donkerdere kleur en ging voor de Rouge Noir Lipstick van Chanel (review).

Hier nog wat foto's van het eten. Het was super lekker.
Wat vinden jullie van de producten die ik gebruikt heb? En wat vinden jullie van mijn look?

Reacties

  1. Nog gefeliciteerd! Ziet er allemaal lekker uit zeg. En die lipstick vind ik een hele mooie kleur. -x-

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten