Aussie | 3 Minute Miracle Reconstructor

 

Heb je last van droog en futloos haar? Dan heb ik misschien wel de oplossing. De 3 Minute Miracle Reconstructor van Aussie.



Het haarmasker met Australische Muntbalsem maakt droog en beschadigd haar weer mooi en glanzend.


De 3 Minute Miracle Reconstructor is niet alleen een haarmasker, je kan het ook gewoon als conditioner gebruiken. Zelf gebruik ik het enkel tussendoor als haarmasker. Door het kleuren van mijn haar kan het af en toe eens een haarmasker gebruiken.



Na het wassen van je haar breng je het product vooral op de uiteinden van je haar aan aangezien die meestal het meest beschadigd zijn. Drie minuutjes laten intrekken en goed uitspoelen. Je haar voet direct zoveel zachter aan.

Had ik al gezegd dat de 3 Minute Miracle Reconstructor zo lekker ruikt? Het doet je denken aan zo van die roze kauwgum. Heel zoet.

Hebben jullie de 3 Minute Miracle Reconstructor al gebruikt? Welk haarmasker gebruiken jullie?

Reacties

  1. Dit klinkt heel fijn, ik ga 'm eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ondanks een redelijk sobere verpakking, toch een zoete geur �� Ik zou eerder denken dat het een neutrale geur zou hebben, verrassend! Wel een leuk product precies, waar heb je het gekocht? X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alle producten van Aussie hebben zo'n sobere verpakking en meestal een zoete geur. Ik heb deze mini in Londen gekocht, maar je kan Aussie bij Kruidvat en Etos kopen in Nederland.

      Verwijderen
  3. Ik hou van deze reconstructor! Jammergenoeg heb ik hem ondertussen al opgemaakt, ik ga dus eens een nieuwe moeten kopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten