Top 3 | Oogschaduwpalettes


Ik ben gek op palettes. Elke keer als ik gaan winkelen ben vraagt mijn vriend hoeveel paletjes ik weer gekocht heb. En nee, ik koop er niet elke keer. Vandaag laat ik jullie enkele van mijn favoriete palettes uit mijn stash zien.MAC (review)
    
                          
Van MAC kocht ik altijd de mono’s tot ik ontdekte dat je zelf een palette kon samen stellen. Dit is het eerste palette dat ik zelf samengesteld heb. Mijn favoriete kleurtjes hier in zijn Satin Taupe, All That Glitters & Naked Lunch. Benieuwd naar welke kleuren er allemaal in dit palette zitten? Mijn review kan je hier terugvinden.

Lorac (review)

Het Lorac Pro palette is op korte tijd uitgegroeid tot één van mijn favoriete palettes. De pigmentatie is zo mooi. De kleuren zijn gemakkelijk om mee te werken en blijven lang zitten. 

Charlotte Tilbury The Dolce Vita (review)

Dit palette gebruik ik vooral voor feestjes. De kleurencombinaties zijn zo mooi en je kan je look afwerken met de glitteroogschaduw. De kleurtjes zijn heel goed gepigmenteerd, blenden heel mooi uit en blijven lang zitten. Echt een aanrader.

Hebben jullie deze palettes ook? Welke zijn jullie favoriete palettes?

Reacties

  1. Hoe kom je aan dat Lorac palette? Die is zo mooi! Nouja, ze zijn allemaal zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben dol op mijn MAC palettes, allemaal zelf samengesteld en ondertussen op kleur gerangschikt. Heerlijk om naar te kijken en om te gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten