Starskin | Brightening Face Mask - After Party


De maskers van het Zwitserse merk Starskin kwamen de laatste weken veel voorbij op verschillende blogs. Ik was natuurlijk ook benieuwd geraakt en kocht er enkele. Vandaag laat het ik het Brightening Face Mask - After Party zien.
Het Brightening Face Mask geeft een vermoeide en doffe huid een energieboost. De Bio-Cellulose wordt gemaakt van gefermenteerde, vitaminerijke kokosnootsap en reinigt en verfijnt de huid zonder deze te irriteren. Het masker voelt als een tweede huid aan. Alle maskers bevatten 30 ml serum wat toch veel is.
Wat belooft het?
- Energieboost
- Verminderen van donkere plekjes
- Egaliseren van de huid
- Huidtextuur te verzachten
- Helder uitstraling

Hoe werkt het?
Zorg dat je huid droog en schoon is. Heb masker bestaat uit 3 laagjes. Je heb enkele het middelste nodig. Breng het aan zonder dat er plooitjes of lucht in zitten. Zoals je kan zien is dat niet echt gelukt bij mij. 15 à 20 minuutjes wachten en het masker verwijderen. Je kan het overgebleven serum inmasseren. Afspoelen is niet nodig.
Het masker voelde heel comfortabel aan. Mijn huid heeft er ook helemaal niet op gereageerd. Ze voelde zacht en schoon aan en zag er stralender uit.

Ze raden aan om dit masker 1 à 2 keer per week te doen. Eéntje kost € 9,95, dus het is nogal een kostelijke bedoening vind ik zelf. Leuk om eens te doen maar veel te duur om wekelijks te doen.
Nog een kleine tip: steek het masker 10 minuutjes in de frigo zodat het masker ook een verkoelend effect heeft. Zelf heb ik dat niet gedaan.
Het masker is geschikt voor alle huidtypes en bevat geen parabenen, sulfaten of alcohol.
Ik kocht het Brightening Face Mask - After Party bij Douglas.
Hebben jullie al maskers van Starskin gekocht?

Reacties

 1. Ik had het al eens gezien op een YouTube filmpje van Estee Lalonde, maar zelf nog niet geprobeerd. Ik vind het ook nogal een kostelijke bedoening :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarom dat ik het leuk vond voor een keertje, maar is indd duur.

   Verwijderen
 2. Prijzig maar ziet er wel heel interessant uit! Ik zal het in gedachten houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh deze zien er fijn uit! Ik gebruik zelf het liefst maskers zoals deze hier.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten