Shoplog | Lush, H&M Beauty & Cosmeticary


Zaterdag begonnen de solden en naar goede gewoonten gaan mijn zus en ik dan een dagje shoppen in Antwerpen. Veel heb ik niet gekocht, want had niet echt iets nodig. Maar heb wel enkele beautyproducten gekocht die ik jullie vandaag ga laten zien.

Lush

Bij Lush waren er veel producten van de kerstcollectie aan halve prijs. Ik wou er van profiteren en kocht enkele dingen.

Mijn vorig flesje Snow Fairy (€ 7,47) had ik net deze week opgemaakt en heb deze keer een grotere fles gekocht. Mijn vriend zegt altijd dat ik naar cuberdons ruik als ik deze douchegel gebruikt heb. Daarnaast kocht ik nog 2 bubblebars: Five Gold Rings Bubble Bar (€ 2,48) en de Candy Mountain Bubble Bar (€ 4,48)Five Gold Rings Bubble Bar had ik al eerder gekocht en vond ze zo goed dat ik nog een setje gekocht heb.

H&M Beauty

Ik kocht een lipstick die ik al een tijdje geleden gezien had en toen niet gekocht had. De Cream Lip Colour in Penny Red. Deze kost € 9,99.

Cosmeticary

Bij Cosmeticary kocht ik 2 producten van Laura Mercier: het Loose Setting Powder in Translucent (€42,00) en de Matte Radiance Baked Powder in Highlight (€ 38,00). Hier ben ik heel benieuwd naar.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Reacties

 1. Het lijkt me dat je een aantal leuke koopjes hebt kunnen doen ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankoopjes! Ik vind de prijs van die setting powder echt heeeel hoog, kan je die een keer reviewen of vergelijken met een budget variant? Ik ben echt benieuwd wat dat product dat bedrag nou waard maakt. De highlighter ben ik ook super benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met Snow Fairy erbij kan 't al niet meer stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het Laura mercier poeder wil ik ook ooit graag! En zo leuk dat er nu solden zijn bij lush, jammer genoeg kom ik er niet meteen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten