Philip Kingsley | Elasticizer

 

Buiten de standaard shampoo en conditioner en af en toe een haarmasker en droogshampoo gebruik ik geen haarproducten.

In mijn adventskalender zat een tube Elasticizer van het Britse merk Philip Kingsley. Een product dat hij voor Audrey Hepburn ontwikkeld heeft omdat haar haar door het vele stylen en kleuren in een slechte conditie was.

De Elasticizer is een pre-shampoo behandeling waarmee droog en beschadigd haar weer mooi, elastisch en gezond maakt zonder het zwaar te maken.
Je brengt de Elasticizer op nat haar aan van de helft van je haar tot de haarpunten. Op de verpakking staat dat je een plastic kap over je haar moet doen maar dat doe ik niet. Twintig minuten laten intrekken. Daarna nog eventjes inmasseren en afspoelen. Hierna gewoon je haar wassen met shampoo en conditioner. Er wordt aangeraden om dit 1 à 2 keer per week te doen.
Mijn haar was veel gemakkelijker doorkambaar en ziet er gezonder uit. Ik heb ook meer volume in mijn haar.
Ken jullie dit product? Hebben jullie het al eens gekocht? 

Reacties

  1. Ik kende dit niet maar het lijkt mij wel interessant.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kende het ook niet hoor. Moet zeggen dat ik al een heel verschil zie. Mijn haar ziet er beter uit en dikker.

      Verwijderen

Een reactie posten