OP # Januari


Vanaf nu laat ik elke maand mijn opgebruikte producten zien.

De voorbije maand heb ik heel wat haarproducten opgebruikt. Ik had nog enkele flessen staan met een beetje in en heb deze eerst allemaal opgebruikt vooraleer nieuwe flessen te beginnen. Kijken jullie mee wat er allemaal in mijn prullenmand steekt?

Ik zal beginnen met de haarproducten.OGX Nourishing Coconut Milk Shampoo (review)
Mijn haar voelde schoon aan en had ook meer volume vond ik. Deze shampoo rook zo lekker.

Andrélon Colour & Shine Shampoo & Conditioner (review)
Met deze 2 tubes heb ik heel lang gedaan. Mijn kleur bleef mooi behouden en mijn haar had een mooie glans
.

Aussie 3 Minute Miracle ReconstructorAf en toe kan mijn haar eens een maskertje gebruiken en dan gebruik ik de 3 Minute Miracle Reconstructor. 

Aussie Colour Mate ConditionerMijn gekleurd haar heeft meer verzorging nodig dan normaal. De Aussie Colour Mate lijn deed dan ook goed. Een review volgt nog.

Kruidvat Spa Secret Miracles of Bali White Sand Body Scrub (review)Deze scrub maakt mijn huid heel zacht. Jammer dat de laatste beetjes niet gemakkelijk uit de tube te krijgen zijn.

Lush Snow Fairy (review)
Deze douchegel ruikt zoooo lekker. Heb al een nieuwe fles gekocht in de sale.


Starskin Brightening Mask - After Party (review)
Een luxe masker voor een stralende huid na een nachtje stappen. Geeft je vermoeide huid een boost. Persoonlijk vind ik het ietsje te duur om het regelmatig te doen.

Weleda Almond Sensitive Skin Hand Cream (staaltje)Deze lijn is pas uitgebracht. De handcrème maakt mijn handen lekker zacht en ruikt heel lekker.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye (staaltje)
Ik gebruik niet graag een andere oogcrème dan mijn vertrouwde crème van Avène, maar ik besloot deze luxe sample van Estée Lauder toch een kans te geven en ik moet zeggen dat ik er toch tevreden over ben. Denk dat ik deze wel eens in fullsize ga kopen.


NYC Smooth Skin Perfecting Primer
Ik heb deze primer niet opgemaakt maar doe deze weg omdat ik die al een tijdje liggen heb en totaal vergeten was. De glittertjes geven een lichte glans maar zeker niet overdreven. Denk niet dat ik deze nog opnieuw ga kopen. 

Voila, dit is wat ik deze maand allemaal opgebruikt heb. Ik was zelf verschoten want normaal heb ik niet zoveel.

Hebben jullie veel producten opgebruikt deze maand?

Reacties

 1. Wauw zo lekkere producten! Andrélon ruikt altijd zo lekker, en Lush nog beter <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke producten heb je opgemaakt! Ik vind de lijn van andrelon altijd heel fijn, -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! De Snow Fairy is hier ook een favoriet, hij ruikt zo lekker naar snoepjes. Verder snap ik je frustratie van die tube verpakkingen. Het is lastig om de laatste restjes eruit te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja sinds ik die ontdekt heb gebruik ik die zo graag. Alleen al voor de geur.

   Verwijderen

Een reactie posten