Makeup Geek | Eyeshadow Pans in Cinderella, Latte, Twilight & Homecoming


De oogschaduwen van Makeup Geek stonden al lang op mijn wishlist maar de hoge verzendings- en invoerkosten hielden mij tegen om ze te bestellen. Sinds kort zijn de oogschaduwen en blushes te koop op BeautyBay.com. Onlangs was er 10% korting voor Black Friday en ik besloot enkele kleurtjes te bestellen.

Vandaag laat ik jullie de gewone Eyeshadow Pans zien.

Makeup Geek Eyeshadow Pan Cinderella 
Een licht roze glanzende kleur.

Makeup Geek Eyeshadow Pan Latte
Een mat bruine kleur.

Makeup Geek Eyeshadow Pan Twilight 
Een glanzende licht paars/taupe kleur.

Makeup Geek Eyeshadow Pan Homecoming
Een bruine kleur met gouden glans.

Zoals je kan zien hebben de kleuren een goeie pigmentatie. Ik kan niet wachten om er looks mee te maken. Denk wel dat er nog enkele aankopen zullen volgen.Aangezien de oogschaduwen los in een kartonnen verpakking zitten heb ik een Z-palette gekocht om ze in te bewaren.
De oogschaduwen kosten € 6,70. Check regelmatig de site wat ze zijn snel uitverkocht.

Hebben jullie oogschaduwen van Makeup Geek? 

Reacties

 1. Mooie kleuren heb je gekozen! Ik ga binnenkort weer een bestelling doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn het mooie kleuren zeg! Ik moet er dringend eens bestellen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor er de laatste weken niets dan goeds over. Ik ben benieuwd om ze zelf ook eens uit te testen! :-) Mooie kleurtjes heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Makeup Geek oogschaduw staat ook nog op mijn wishlist! Ik wil nog eens op mijn gemak kijken welke kleuren ik zou kiezen, maar ze zien er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook al een lijstje klaarliggen met kleurtjes die ik nog wil

   Verwijderen

Een reactie posten