MAC | Ellie GouldingDe collectie van Ellie Goulding voor MAC is iets waar ik al een hele tijd naar uitkeek. Regelmatig ging ik de website checken om te kijken of de collectie nog niet te koop was. Op mijn wishlist stonden het Halcyon Nights palette en de
Powder Blush Duo . Ik ben dan ook blij dat ik ze heb kunnen bemachtigen.

Deze limited edition collectie is vrij groot en bevat oogschaduwpalettes, een blush, lipsticks, mascara, kwasten en zelfs valse wimpers. De hele collectie is heel neutraal en bevat veel roze. 

Ik bestelde het Halcyon Nights palette en de Powder Blush Duo in I’ll Hold My Breath.
Powder Blush Duo in I’ll Hold My BreathDe
Powder Blush Duo is een combinatie van 2 populaire kleuren. De blush is perzik/roze. De bronzer is een medium  warme bronskleur. De kleurencombinatie staat iedere huidskleur. De blush zit in een mooi, rond doosje. Voor deze collectie ging MAC voor glanzend zwart en Ellie’s driehoekige logo staat er in rozegoud op.

Halcyon Nights palette


Het Halcyon Nights palette bevat 4 oogschaduwen en een Cream Colour Base. Als je het doosje opendoet zie je direct de oogschaduwen.


Starry Eyed: cream high pearl 

You My Everything: mid-tone peachy brown (mat)

Hanging On: muted plum-brown

Saddle: golden orange brown (mat)De oogschaduwen zijn mooi gepigmenteerd en blenden mooi uit. Starry Eyed is heel glanzend. Je zou deze ook als highlighter kunnen gebruiken.

Als je de oogschaduwen opzij schuift zie je de Cream Colour Base. De Cream Colour Bases zijn heel veelzijdig en je kan ze zowel op je ogen, lippen als op het hele gezicht gebruiken. This Love wordt omschreven als pinky orange-pearl. Dit kleurtje heeft een natuurlijke finish en geeft een mooie glow.

Het palette zit in een rechthoekig doosje met een grote spiegel. Net als op de blush staat ook hier Ellie’s logo op in goudroze.

Ik ben heel blij met deze producten en ga nog eens in de winkel kijken naar de rest van de collectie.

Hebben jullie iets van deze collectie gekocht?

Reacties

 1. Heerlijke collectie, zo mooi! De tinten zijn wel helaas wat te licht voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het oogschaduw palette is prachtig! Ik ben niet in een Mac geraakt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jammer. Ik heb het online gekocht want geraak ook nooit in een MAC winkel

   Verwijderen

Een reactie posten