La Roche Posay | Effaclar Duo[+]

 

Ik had al veel goeds gehoord over Effaclar Duo[+] van La Roche Posay en wilde zelf eens testen of het echt zo’n goed middeltje is tegen onzuiverheden en rode plekjes.

Effaclar Duo[+] is een dunne crème die snel intrekt en niet plakt of vettig is. Het is een crème die ernstige onzuiverheden vermindert, verstopte poriën weer opent en littekens vervaagt.


Benieuwd of het echt zo’n wondermiddel is, bracht ik dit elke ochtend en avond op mijn volledig gezicht aan. ’s Ochtends deed ik er wel nog een dagcrème met SPF over aan maar de Effaclar Duo is een perfecte basis onder make-up.


Volgens de verpakking zouden de onzuiverheden na 24 uur minder rood worden. Na 8 dagen zouden de onzuiverheden minder moeten zijn. Na 4 weken zouden de poriën niet meer verstopt zijn, de huidkorrel fijner zijn, het glimmen en de vette zones gereguleerd worden.Na enkele dagen zag mijn huid er wel vettiger uit, maar daarna verminderde dat weer. Heel veel verschil zag ik niet omdat ik toen niet echt onzuiverheden had, maar heb mijn vriend dit toen laten testen en bij hem zag ik wel een verschil. 

Nu gebruik ik dit product enkel als ik problemen heb.

Hebben jullie de Effaclar Duo[+] al eens gebruikt?

Reacties

  1. De dermatoloog raadde mij dit product aan. Helaas was het geen oplossing voor mijn heftige acne. Het hielp een beetje, maar ik geraakte niet van mijn acne af. En nu gebruik ik de crème alleen als ik een opstoot van puistjes heb!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten