Gelukkig nieuwjaar!


Eerst en vooral wil ik jullie het beste wensen voor het nieuwe jaar en jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog het voorbije jaar.

2015 is voorbij gevlogen. Het is nogal een jaar geweest. In april zijn we eindelijk naar ons eigen huisje verhuisd. Iets waar we nog geen moment spijt van hebben gehad. Laten we het dan niet hebben over de problemen die we hebben met onze ramen enz. Hopelijk worden die ooit opgelost. Ook met mijn gezondheid kon het veel beter, maar daar ga ik jullie niet mee lastig vallen.

Ik vind het super dat jullie mijn blog lezen en blijven lezen en dat jullie af en toe een reactie achter laten. Ik heb besloten om vanaf nu elke dag, buiten in het weekend, een artikel te plaatsen. Allez, ik ga zien of dit voor mij te doen is natuurlijk. Vanaf nu komt er ook elke maand een artikel met mijn opgebruikte producten in plaats van heel af en toe. Twee maandagen per maand test ik een maskertje voor jullie. Er komt ook elke maand een FOTD en een Top 3 van mijn favoriete producten. Misschien hebben jullie nog ideetjes voor mijn blog? Wat willen jullie er nog graag op zien? Tips zijn altijd welkom :-). 

Wat waren jullie grootste gebeurtenissen van het voorbije jaar? Wat kan ik jullie allemaal wensen voor 2016? 

Reacties

 1. Jij ook gelukkig nieuwjaar!
  Ik heb geen tips, gewoon zo doorgaan!!
  sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een gelukkig nieuwjaar! & Dat al je dromen mogen uitkomen in 2016 ;).
  Erg leuk dat je nu elke dag gaat proberen bloggen! Ik kijk er al naar uit ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig Nieuwjaar! Beste wensen voor 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het allemaal goed klinken, een fijn en gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog eventjes mijn late, maar welgemeende wensen overbrengen - gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten