Fresh | Sugar Lip Treatment Sunscreen SPF 15 in Ruby


Bij Sephora kwam ik de Sugar Lip Treatments van Fresh tegen. Zelf kende ik ze nog niet maar ze zagen er leuk uit en was er wel benieuwd naar. 

De Sugar Ruby Tinted Lip Treatment Sunscreen SPF 15 voedt, beschermt en maakt de lippen zacht. Je kan deze Lip Treatment op verschillende manieren dragen. Gewoon als verzorging, als basis voor een lipstick of gewoon voor een subtiele kleur op de lippen.

De belangrijkste ingrediƫnten:
- suiker om vochtverlies te voorkomen
- voedende oliƫn zoals zwarte bessenzaadolie om je lippen te hydrateren- druivenpitolie om te beschermen en te verzachten- SPF om te beschermen

Ruby heeft een frambooskleurige tint met een beetje glitter in.Mijn lippen voelen veel zachter aan sinds ik de Lip Treatment gebruik en het kleurtje is mooi meegenomen. Denk wel dat ik deze nog opnieuw zou kopen moest ik ze tegenkomen.

Sugar Lip Treatment van Fresh is te koop bij Sephora en kost $ 22,50.

Kennen jullie deze Sugar Lip Treatments?

Reacties

  1. Oh, ziet er goed uit. Ik had nog nooit van deze Lip Treatment gehoord maar ben er nu wel erg benieuwd naar. Vooral dat er spf inzit vind ik een groot pluspunt!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten