E.L.F | Daily Brush Cleanser

 

Tijdens mijn vakantie besefte ik dat ik niets mee had om mijn kwasten schoon te maken en aangezien ik 2 weken weg was is dit toch eens nodig. Bij CVS zag ik de Daily Brush Cleanser van ELF en besloot deze eens te testen.


De Daily Brush Cleanser is voornamelijk bedoeld om tussen 2 grondige wasbeurten te gebruiken. Voor als je snel schone kwasten nodig hebt dus.Er wordt aangeraden om het product enkele malen op de haren van je kwast te spuiten en daarna afkuisen met een doekje of tissue. Ik verkies het om het product op een tissue te spuiten en er dan telkens over te gaan tot de kwast weer schoon is. Vind het anders maar verspilling van het product.De Brush Cleanser heeft een frisse geur en ruikt niet naar alcohol zoals de meeste kwastenreinigers.


De Daily Brush Cleanser kost $ 3,00 op de Belgische website € 4,00. 

Hebben jullie deze Cleanser al eens gebruikt? 

Reacties

  1. Dat is best wel goedkoop! En het klinkt ook best wel fijn :D Nog nooit eerder gebruikt, zou het wel eens willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten