Boscia | Multi-Masking Medley

 

In de Verenigde Staten heb ik heel wat producten gekocht van het Japanse merk Boscia. Vandaag laat ik jullie enkele maskertjes zien uit de Multi-Masking Medley.Multi-Masking Medley bestaat uit 4 peel-off maskers om de huid te zuiveren, op te lichten, te hydrateren en te matteren.

Luminizing Black Mask
Dit masker is het eerste dat ik getest heb uit de set. Het masker laat je huid stralen, vermindert de poriƫn en onzuiverheden en absorbeert overtollige olie. Ik kan aanraden om het masker er beter af te wassen dan af te trekken. Denk dat er op plaatsen geen enkel haartje meer staat en het voelde soms zo pijnlijk. Gelukkige voelde mijn huid erna echt zacht aan. Zelfs dagen erna.
Bright White Mask
Het witte masker vermindert donkere plekken, fijne lijntjes en rimpels, hydrateert de huid. Het zou dus de huid lichter maken. Veel kan ik niet over dit masker zeggen aangezien ik niet echt vlekken, lijntjes of rimpels heb. Mijn huid voelt wel zacht aan.
Cool Blue Calming Mask 
Het blauwe masker kalmeert en hydrateert de vermoeide huid. Door de munt voelt je echt dat je huid gekalmeerd wordt. Het tintelt een beetje maar is zeker niet storend. Het voelt zelfs goed aan. Achteraf voelt je huid schoon en zacht aan.Green Tea Oil-Control Mask
Het groene masker vermindert de productie van olie en laat je huid minder glanzen. In het begin voelt het masker verkoelend aan en op een gegeven moment voelde ik het ietwat branden. Mijn huid zag er matter uit en voelde zacht aan.
Alle maskers breng je op dezelfde manier aan. In een dikke gelijke laag aanbrengen op de droge huid. 30 minuten op laten of wachten tot het helemaal droog is. Zachtjes afpellen vanaf de buitenkant. De restjes kan je gewoon met warm water verwijderen.
Ik moet zeggen dat ik best tevreden ben over de maskers. De Luminizing Black Mask en de Green Tea Oil-Control Mask zijn mijn favorieten. Als ik nog eens naar de VS ga denk ik dat ik de fullsizes ga kopen.

Sorry voor de griezelige foto's, hahaha.

De Multi-Masking Medley kost $ 18,00 en is te koop bij Sephora.

Wat denken jullie van deze maskers? Wat zijn jullie favoriete maskers?

Reacties

 1. Ik denk dat ik zelf voor het groene thee masker zou gaan, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral het zwarte maskertje ziet er wat eng uit, hehe ;). Maar het lijken me fijne maskers en dat is het belangrijkste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me heel fijn, ik zou de eerste wel uit willen proberen! Jammer dat Sephora zo veel verzendkosten heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het op vakantie gekocht, maar anders zou ik het niet bestellen hoor wegens al die kosten.

   Verwijderen

Een reactie posten