Shoplog | Eindhoven


Zaterdag gingen mijn zus Daphne, mijn collega/vriendin Anneke en ik een dagje shoppen naar Eindhoven. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal gekocht heb. De beautyspullen dan toch.



Kruidvat

Onze eerste stop was Kruidvat. Hier kocht ik 2 producten van Rimmel en ik had geluk want het was 1+1 gratis. Ik kocht het Stay Matte € 9,99 en de 60 Seconds Super Shine in de kleur Euphoria € 3,99. Een mooi goudroze kleurtje.

Ik kocht ook 2 dingen van Essence om nail art te maken, de Essence Designer Set en de Essence Duo Stylist. Beide kosten € 1,99 per stuk.
Als laatste kocht ik nog een set van Dirty Works. De verpakking doet me een beetje aan Soap & Glory denken. De Dirty Works Bath Indulgence kost € 9,99.

Douglas

Daar kocht ik 3 dingen. Een set van Beautyblender met daarin een Beautyblender en een de blendercleanser. Ik kocht er ook 2 maskers van Starskin. Een masker voor de handen Nourishing Double-Layer Hand Mask Gloves en ééntje voor de voeten Nourishing and Cooling Double-Layer Foot Mask Socks.

Kiko
Sinds kort is er ook een Kiko in Eindhoven en die mochten we natuurlijk niet overslaan.

Iets wat al lang op mijn wishlist stond is de Radiant Touch Creamy Stick Highlighter €8,50. Ik kocht ook een nieuwe Glasvijl (€2,50) want ik had de mijne onlangs laten vallen. Als laatste kocht ik nog 2 oogschaduwen: Een gewone Eyeshadow nr 123 Satin Wood Brown (€2,90) en een High Pigment in 11 Pearly Marsala (€6,90).

Voila dit zijn mijn aankoopjes van een dagje Eindhoven. 


Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Reacties

  1. Ohhh die foot socks lijken mij interessant, raar gevoel waarschijnlijk maar als het resultaat er is, top!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben er ook heel benieuwd naar. Zal er nog een review over schrijven natuurlijk

      Verwijderen
  2. Mooie aankopen! Ik zou ook nog eens dringend naar Nederland moeten om te shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten