Shoplog | BeautyBay


Toen er onlangs allerlei kortingen waren op BeautyBay.com besloten mijn zus en ik een paar bestellingen te plaatsen.

Ik kocht niet zoveel maar wel dingen die al een tijdje op mijn wishlist stonden.


Als eerste kocht ik de Alpha-H Perfect Partners Luxe Holiday 3 Piece Collection. Een set met het gekende Liquid Gold, de Balancing Cleanser met Aloe Vera en een limited edition kaars. De volledige review van deze set kon je onlangs al lezen. 


Daarnaast bestelde ik nog 6 kleuren van Makeup Geek en een Z-palette om ze in te bewaren. De oogschaduwen stonden al zo lang op mijn wishlist maar toen ik zag dat ze nu ook op BeautyBay te koop waren wou ik er enkele bestellen en toevallig was er net een korting van 10 % op Makeup Geek. Mooi meegenomen. Van de Eyeshadow Pans kocht ik Cinderella, Latte, Twilight en Homecoming. Ik kocht ook 2 kleurtjes van de Foiled Eyeshadow Pans namelijk Showtime en Mesmerized.

Natuurlijk kunnen jullie binnenkort nog uitgebreide reviews verwachten van deze producten.

Handig om te weten is dat je boven € 22,00 euro geen verzendingskosten moet betalen.

Wat vinden jullie van mijn aankopen? 

Reacties

  1. Ooooh leuk dat je Makeup Geek kleurtjes hebt gekocht, ben benieuwd daar swatches van te zien. Ik ga eens kijken op BeautyBay.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Make-up Geek staat ook nog op mijn wishlist, ik wil de oogschaduws allang eens proberen maar vergeet het telkens!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten